Välkommen till Liselottes hemsida

Välkommen Övrigt Hästar Upplevelser Länkar Dagbok Bildgalleriet Greta
Russhistoria Hästarnas namn Mina hästar Hästar jag haft Hingstar Jompans ungar Favoriter Till salu
Gästbok

 

Tackla 4283


Född 2000 hos Annika Gustavsson i Linneryd e. Grafit u. Tequila 2772 e. Munter 326
Isabell, 124 cm

Guldbelönad på utställning,

Travrekord höst 2007, 2,12.4

 

tackla , foto maja olsson copy

Foto: Maja Olsson

 

Tackla är en av många, genom åren, ganska många impulsköp. Hon blev till salu för en liten peng, och jag nappade direkt med tanke på hennes härstamning. Kruxet var bara att Elin var bebis, stallet fullt och tiden knapp, men med hjälp av suveräna familjen Olsson i Eskilstuna, gick det hela i lås, och Tackla har bott hos dem sedan dess, 2003.


Tackla hade ett rykte om sig att vara halvt livsfarlig att köra, och med det i bakhuvudet känns varje lopp som hon kommer i mål utan konstigheter som en seger. Nuförtiden är hon enligt matte Lena, en klippa, som man kan lita på i alla väder.

Kapacitet har hon, travrörelser också, det är bara det att hon inte alltid har så bråttom,..
Det ryktas om att Maja och Tackla gör väl ifrån sig inom ridningen, och det är kanske inte helt omöjligt att det blir någon liten utveckling åt det hållet med tiden.

I november 2009 sålde jag Tackla till Maja. Det är ganska kul egentligen. Tackla har körts och tävlats av alla familjen Olssons barn, och nu är hon hemma på riktigt.

 

Tack vare Tackla har jag också fått några verkligt fina vänner i Olssons, som alltid tagit hand om Tackla och mina andra hästar på allra bästa sätt.

 

Lycka till!

.

 

solvalla-tackla

 

 

© Liselotte Erixon